Ga naar de inhoud
Home » Reflecties » 𝗛đ—ŧ𝗲 𝘇đ—ļ𝗲 𝗷đ—ļ𝗷 𝗷đ—ŧ𝘂𝘄 𝘁đ—ŧ𝗲𝗸đ—ŧđ—ē𝘀𝘁?

𝗛đ—ŧ𝗲 𝘇đ—ļ𝗲 𝗷đ—ļ𝗷 𝗷đ—ŧ𝘂𝘄 𝘁đ—ŧ𝗲𝗸đ—ŧđ—ē𝘀𝘁?

Sta je wel eens stil bij je dromen en ambities over 10-20 jaar? Het is leuk om over te filosoferen en het helpt richting geven aan de keuzes die je vandaag of morgen neemt.

Mijn zoon Luuk heeft voor zijn afscheid van groep 8 opgeschreven hoe zijn leven er over 20 jaar uitziet. Hij heeft dan oa samen met zijn tweelingbroer mijn bedrijf ZorgMuse overgenomen. ❤ī¸

𝗘đ—ģ đ—ĩđ—ŧ𝗲 𝘇đ—ļ𝗲𝘁 đ—ēđ—ļ𝗷đ—ģ 𝘁đ—ŧ𝗲𝗸đ—ŧđ—ē𝘀𝘁 𝗲đ—ŋ𝘂đ—ļ𝘁?

Over 20 jaar ben ik gestopt met werken. Mijn bedrijf is een familiebedrijf geworden. Ik ontmoet geregeld nieuwe mensen door te dansen bij ÊÊn van de vele initiatieven van Dansnest. Ik woon in een huis net buiten Breda met veel groen om mij heen. Uiteraard samen met Daniel, die een koffiebar heeft geopend voor wielrenners. Ik heb mooie gesprekken tijdens wandelingen of gezellige etentjes. En ik geniet volop van mijn kinderen en kleinkinderen.

đ—Ē𝗮𝗮đ—ŋ 𝗱đ—ŋđ—ŧđ—ŧđ—ē 𝗷đ—ļ𝗷 𝘃𝗮đ—ģ?
Hierbij stilstaan, kan echt verschil maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *