Ga naar de inhoud

“Ik heb geen coach nodig, met mij gaat het prima!”

Een coach kan er inderdaad voor je zijn als het niet goed met je gaat. Als je vastloopt in je dagelijks werk, als de balans tussen werk en privé verstoord is. Tegelijkertijd kan een coach er voor je zijn als het juist heel goed met je gaat. Want iedereen kan leren van en over zichzelf. En als je daar professionele begeleiding bij zoekt, neem je jezelf en je vak serieus.

Ik geloof erin dat elk mens unieke talenten heeft. Deze komen alleen niet altijd volledig tot zijn recht. Dat kan te maken hebben met omstandigheden als bijvoorbeeld hoge werkdruk, bureaucratie of gebrek aan sturing in een organisatie. Veel vaker heeft het echter te maken met je eigen levensscript. Overtuigingen, normen en waarden die je hebt meegekregen tijdens je opvoeding, bepalen in grote mate hoe je communiceert, handelt en welke keuzes je maakt.

Tijdens een coachtraject gaan we op zoek naar jouw drijfveren, talenten en belemmeringen. We gaan op zoek naar antwoorden op de vragen “welke zorgprofessional wil jij zijn?” en “wat wil je als mens van het leven?”. Ik help als coach om jou inzicht te geven, om je open te durven te stellen en om kritisch te leren kijken naar jezelf.

  • Voor alle zorgprofessionals die zichzelf willen ontwikkelen.
  • Locatie: Breda, Rotterdam of Utrecht
  • Duur: een gesprek duurt 1 uur. De frequentie en looptijd hangt af van jouw coachvraag.
  • Kosten: jij bent uniek en zo is elk coachtraject uniek. Ik maak graag een offerte op maat.

Heb je interesse in coaching of wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in of neem contact met me op. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.