Ga naar de inhoud
Home » Reflecties » ๐—š๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ฎ๐—ด ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป

๐—š๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ฎ๐—ด ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป

Goede voornemens…ik ben er niet zo goed in. Nou ja, ik ben heel goed in het dingen voornemen. Uitvoeren daarentegen is niet mijn sterkste kant.

Ook begin dit jaar heb ik mijzelf weer van alles voorgenomen. Onder andere om meer te doen aan mijn fysieke gezondheid. Meer bewegen en krachttraining. Eerdere pogingen om naar de sportschool te gaan, zijn mislukt. Dus dit keer ga ik met een app dagelijks 7 minuten oefeningen doen. Dat moet toch lukken?! Niet dus, anderhalve week onderweg en ik heb wel geteld 2x de oefeningen gedaan.

๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐—บ ๐—ถ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ผ๐—ฐ๐—ต ๐˜‡๐—ผ ๐—บ๐—ผ๐—ฒ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ? Waarom blijf je hangen in je oude patronen? De theorie snap ik wel. Sterker nog, in mijn werk als coach doe ik niet anders dan mensen helpen gedrag aan te passen en patronen te doorbreken. Maar mijzelf coachen vind ik nog lastig.

Vanochtend kreeg ik een appje van mijn schoonmaakster. Ze kon niet komen. De laatste keer dat ze er was, was drie weken geleden. Het huis kan inmiddels best een schoonmaakbeurt gebruiken! En dus ben ik zelf maar aan de schoonmaak gegaan.

In eerste instantie baalde ik enorm. Want ik had me voorgenomen om vanochtend dan toch echt iets aan sport te gaan doen. Maar nu zit ik toch heel tevreden op de bank. Mijn huis is schoon รฉn ik heb 2,5 uur lang bewogen. Niet echt sport, maar toch…

Dus…nieuw voornemen…ik ga vaker schoonmaken in mijn huis.

๐—˜๐—ป ๐—ท๐—ถ๐—ท? ๐—›๐—ฒ๐—ฏ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ผ๐—ฒ๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ถ๐˜ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ? Ik help je graag om het waar te maken. Want anderen helpenโ€ฆdaar ben ik best goed in ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *