Ga naar de inhoud
Home » Reflecties » Creatief & persoonlijk

Creatief & persoonlijk

De laatste tijd heb ik een aantal keer een aanbod in mijn mail gekregen om mijn website aan te passen. Verbaasd over dit aanbod, heb ik laatst zo’n aanbieder gebeld. “Wat zou je willen aanpassen en waarom?”

Het antwoord: “Het kan professioneler.”

Op dat antwoord ben ik al een tijdje aan het kauwen. Is mijn website niet professioneel? Ik vind van wel. Ik heb een mooi aanbod, waar ik volledig achter sta. Ik ben opgeleid in wat ik doe. Ik ben open, transparant, integer. Ik heb helemaal geen behoefte om mijn website aan te passen en toch laat het mij niet los dat “het professioneler kan”.

Bijgevoegde foto hangt in ons huis. Het is een uitvergroting van de foto die op onze trouwkaart stond. Onze trouwkaart heb ik destijds zelf gemaakt. Blanco kaarten gekocht, één voor één door de printer gehaald, onderstaande foto geplakt op de voorkant. Waarom zo’n zelf geknutselde kaart? Is het niet mooier (professioneler?) om dat door een drukker/ontwerper te laten doen?

Wellicht wel. Maar ik hou van creativiteit, geef graag zelf dingen vorm, hou van een persoonlijk tintje. Volg graag mijn eigen weg, ook als die afwijkt van het gebruikelijke. En daar viel het kwartje….

…. mijn website kan professioneler. Dat klopt. Ik heb hem zelf ontworpen en gemaakt. Ik ben geen professionele websitebouwer. Maar wil ik het veranderen? Nee. Mijn website staat symbool voor waarden die voor mij belangrijk zijn:

𝘾𝙧𝙚𝙖𝙩𝙞𝙚𝙛, 𝙥𝙚𝙧𝙨𝙤𝙤𝙣𝙡𝙞𝙟𝙠, 𝙚𝙞𝙜𝙚𝙣𝙯𝙞𝙣𝙣𝙞𝙜

En daarnaast kun je van mij verwachten dat ik mij als een professional gedraag. 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *