Ga naar de inhoud
Home » Reflecties » Interne strijd

Interne strijd

Ik ben heel ๐™˜๐™ง๐™š๐™–๐™ฉ๐™ž๐™š๐™›. Tekenen, schilderen, dansen, muziek maken, heerlijk om te doen.

In mijn werk komt dit heel goed van pas. Ik verzin het liefst voor elke training een nieuwe werkvorm. Mijn hart maakt een sprongetje elke keer als het anders loopt dan gepland en ik mag improviseren. Ik teken mijn ideeรซn uit, zet mensen in beweging.

Ik ben ๐™–๐™ฃ๐™–๐™ก๐™ฎ๐™ฉ๐™ž๐™จ๐™˜๐™ en ๐™ง๐™–๐™ฉ๐™ž๐™ค๐™ฃ๐™š๐™š๐™ก. Grote lijnen uitzetten, organiseren, inhoudelijke diepgang, heerlijk om te doen.

In mijn werk komt dit heel goed van pas. Ik vind het uitdagend om na te denken over een lastig vraagstuk. Het geeft mij voldoening als het werk strak georganiseerd is en iedereen werkt conform afspraken.

In mijn hoofd lijkt een soort ๐™˜๐™ค๐™ฃ๐™ฉ๐™ž๐™ฃ๐™ช๐™š ๐™จ๐™ฉ๐™ง๐™ž๐™Ÿ๐™™ aan de gang te zijn tussen mijn linker- en rechter hersenhelft.

En gelukkig lukt het steeds vaker om te zien dat juist deze polariteiten in mij, mij uniek maken. Het lukt steeds vaker om de strijd in mijzelf om te zetten in ๐™ž๐™ฃ๐™ฃ๐™š๐™ง๐™ก๐™ž๐™Ÿ๐™ ๐™š ๐™จ๐™–๐™ข๐™š๐™ฃ๐™ฌ๐™š๐™ง๐™ ๐™ž๐™ฃ๐™œ. En ik word daar best blij vanโ€ฆ.

Ik ben benieuwd of er ook een strijd in jou woedt? Wil je het me vertellen?

๐™‡๐™ช๐™ž๐™จ๐™ฉ๐™š๐™ง๐™š๐™ฃโ€ฆ.kan ik ook goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *