Ga naar de inhoud
Home » Reflecties » Kleren maken de man

Kleren maken de man


Ik hou van mannen in pak. Een pak met perfecte pasvorm, een zorgvuldig uitgezocht overhemd en mooi gepoetste leren schoenen.

Vorige week was ik bij een congres in Londen. We kwamen wat te laat de zaal binnen, vielen midden in het verhaal. De Keynote speaker zou zo komen, dus ik lette niet echt op. Todat ik op keek en naar de spreker op het podium keek.

Er stond een man in een Hawaii-short, T-shirt en gympen. Op het scherm was een afbeelding van een strand in รฉรฉn of ander tropisch oord. Het vertelde over bodyboarden en hoe je je kunt mee laten bewegen door de golven. Mijn aandacht was gewekt, ik hou namelijk ook van sportieve mannen.

Even later kwam dezelfde man weer het podium op om de volgende spreker aan te kondigen. Dit keer โ€œ๐—ด๐—ฒ๐˜„๐—ผ๐—ผ๐—ปโ€ in pak. Het was een mooi pak en toch trok het mijn aandacht niet. Ik vond hem ineens ook een minder goede spreker dan daarvoor.

๐—š๐—ฟ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—ถ๐—ด. Blijkbaar laat ik mij erg beรฏnvloeden. Niet gek misschien, in de psychologie is er zelfs een term voor:

๐—˜๐—ป๐—ฐ๐—น๐—ผ๐˜๐—ต๐—ฒ๐—ฑ ๐—–๐—ผ๐—ด๐—ป๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป

Ik hou van mannen in pak. Ik hou van sportieve mannen. Maar nog meer hou ik van ๐—ฐ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐˜ƒ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ถ๐˜ en ๐—ผ๐—ป๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป. Dus als je wilt dat ik naar je luister, zet eens een raar hoedje op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *