Meteen naar de inhoud

Reinier van Hest
Ziekenhuisapotheker / opleider AmsterdamUMC

“Mijn collega-ziekenhuisapotheker en opleider Marjolijn Duisenberg heb ik leren kennen als een betrokken en enthousiaste collega. Niet zoals de meeste betrokken en enthousiaste collega’s, want die zijn er veel, maar juist een collega die vanuit een ontspannen en warme uitstraling oprechte aandacht geeft. Eentje die goed en compassievol kan luisteren, blijkend uit de verfrissende inzichten en reflecties die ze je kan voorhouden. Iemand die je op een hele prettige manier helpt om verder te komen, zonder overheersend te zijn. Een collega, kortom, waar je echt wat aan hebt!”

Prof dr. David Burger
Ziekenhuisapotheker / klinisch farmacoloog RadboudUMC

Ik heb vele jaren met heel veel plezier samen met Marjolijn AIOS mogen opleiden, zij vanuit haar rol als opleider in Tilburg, ik vanuit het RadboudUMC in Nijmegen. Marjolijn heeft altijd het belang van de AIOS voor ogen gehad, maar is ook niet bang om zich uit te spreken als dat nodig is. Voor haar stond de ontwikkeling van de AIOS bovenaan, ook al was dat soms nadelig voor de organisatie. Als collega-opleiders hadden we ook vaak informeel contact, omdat naar mijn gevoel Marjolijn ook altijd op zoek was naar feedback als opleider, dus ook steeds bezig om zichzelf kritisch te beschouwen en waar mogelijk verder te groeien.

Barbara Maat
Ziekenhuisapotheker ETZ Tilburg

Marjolijn staat voor nieuwe ideeën, originaliteit, ze denkt een stap verder, ze denkt in beelden en maakt daarmee dingen zichtbaar voor anderen, die zij zelf niet zagen.

Diverse AIOS
Opgeleid in ETZ Tilburg

“Marjolijn heeft zich 15 jaar met hart en ziel ingezet voor de opleiding. Het belang van de AIOS staat altijd vóór het organisatiebelang. Ze heeft oog voor jou als mens en je voelt je als AIOS altijd gehoord. Marjolijn maakt zich hard voor de individuele ontwikkeling van de AIOS. Ze coacht je tot de ziekenhuisapotheker die jij wilt zijn.”