Ga naar de inhoud
Home » Reflecties » Soms komen dromen uit…

Soms komen dromen uit…

Als klein meisje zat ik aan de buis gekluisterd als er iets van dans op TV was. Roerloos keek ik naar de bewegingen van dansers, terwijl ik elk detail in me opnam. Alleen op mijn kamer danste ik voluit en waande mijzelf op een groot toneel.

Een paar weken terug was ik bij een dansvoorstelling van het Nederlands Dans Theater II. Prachtig! Kracht, elegantie, ontroering, volledige beheersing over elke beweging. Ik zat ademloos te kijken.

En dan, totaal onverwachts, worden er ineens een paar mensen uit het publiek gehaald. Voor ik het door had, stond ik op een toneel voor een zaal met meer dan 1000 mensen. Ik werd het toneel over geleid, voelde de energie, danste de mambo met de beste danser van de avond.

Het was een bijzondere ervaring. Ik voelde mij heel welkom. Alsof mijn kleine-meisjes-droom alsnog uitkwam.❤️

Weet jij nog welke droom je als kind had? En is die droom ooit uitgekomen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *