Meteen naar de inhoud

Tijdens deze training staat de vraag “Wat is jouw positie in het zorgveld?” centraal. Dit is best een lastige vraag.

Hoe ziet het zorgveld eruit? Weet je wat jouw positie is en past deze positie bij jouw visie op farmaceutische patiëntenzorg? Wat belemmert jou om je positie in te nemen? En wat kun je doen om je positie verder te versterken? Tijdens deze training krijg je inzicht in jouw eigen handelen, drijfveren en motivatie. Dit inzicht kan je helpen om je positie beter te bepalen en in te nemen. Hierdoor kun jij de patiëntenzorg leveren die jij belangrijk vindt.

De training is bedoeld voor openbare apothekers, poliklinisch en ziekenhuisapothekers. Samenwerken en begrijpen van elkaars werelden helpt in het leveren van optimale farmaceutische patiëntenzorg. Er is ruimte voor zelfreflectie en inbreng van eigen vraagstelling en knelpunten. Er wordt gewerkt met kleine groepen (maximaal 15 deelnemers) zodat een veilig klimaat ontstaat en er veel ruimte is om te oefenen.

Wat het je precies gaat brengen, kunnen we je niet zeggen. Eerdere deelnemers geven aan dat ze het verrassend, leerzaam en inspirerend vinden. We horen veel terug dat het inzicht heeft gegeven en veel stof tot nadenken.

Deze training geef ik samen met Marlies van Kennisconnect.

Voor wie:
Openbare apothekers, poliklinisch en ziekenhuisapothekers

Datum en locatie:
14 maart 2024 – Utrecht

Accreditatie:
NVZA: 6 punten
KNMP: 6,5 punten

Kosten
€395,- ex BTW

Inschrijven:
Inschrijven kan via Kennisconnect