Ga naar de inhoud
Home » Reflecties » 𝗚𝗲𝗻𝗶𝗲𝘁𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝘄𝗮𝘁 𝗲𝗿 𝗶𝘀

𝗚𝗲𝗻𝗶𝗲𝘁𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝘄𝗮𝘁 𝗲𝗿 𝗶𝘀

Gisteren hebben we onze zoons ingeschreven op de middelbare school. Terug naar huis op de fiets:

Ik: ”𝘉𝘦𝘯 𝘫𝘦 𝘣𝘭𝘪𝘫 𝘮𝘦𝘵 𝘫𝘦 𝘬𝘦𝘶𝘻𝘦?”

Sander: “𝘑𝘢, 𝘰𝘧 𝘩𝘦𝘵 𝘥𝘦 𝘣𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘬𝘦𝘶𝘻𝘦 𝘪𝘴 𝘸𝘦𝘦𝘵 𝘪𝘬 𝘯𝘢𝘵𝘶𝘶𝘳𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘯𝘪𝘦𝘵. 𝘔𝘢𝘢𝘳 𝘥𝘢𝘵 𝘮𝘢𝘢𝘬𝘵 𝘦𝘪𝘨𝘦𝘯𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘰𝘰𝘬 𝘩𝘦𝘭𝘦𝘮𝘢𝘢𝘭 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘶𝘪𝘵. 𝘈𝘭𝘴 𝘫𝘦 𝘢𝘭𝘵𝘪𝘫𝘥 𝘣𝘦𝘻𝘪𝘨 𝘣𝘦𝘯𝘵 𝘮𝘦𝘵 𝘰𝘧 𝘩𝘦𝘵 𝘣𝘦𝘵𝘦𝘳 𝘬𝘢𝘯, 𝘨𝘦𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘫𝘦 𝘩𝘦𝘭𝘦𝘮𝘢𝘢𝘭 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘷𝘢𝘯 𝘸𝘢𝘵 𝘫𝘦 𝘢𝘭 𝘩𝘦𝘣𝘵.”

Vanochtend ben ik thuis aan het werk, buiten sneeuwt het. Lang zal de sneeuw niet blijven liggen. Ik hoor Sanders woorden in mijn achterhoofd. “𝘕𝘪𝘦𝘵 𝘸𝘢𝘤𝘩𝘵𝘦𝘯 𝘵𝘰𝘵 𝘩𝘦𝘵 𝘣𝘦𝘵𝘦𝘳 𝘸𝘰𝘳𝘥𝘵, 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘨𝘦𝘯𝘪𝘦𝘵𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘸𝘢𝘵 𝘦𝘳 𝘪𝘴.”

Ik klap mijn laptop dicht, doe mijn wandelschoenen aan en loop naar buiten. Het Mastbos is mooi als altijd, maar vandaag nog net wat mooier!❤️

Wat was jouw geluksmomentje vandaag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *